Contactgegevens

Tandprotheticus Wajer

Stationslaan 4

3842 LA - Harderwijk

Tel: 0341 - 41 35 34

 

      Direct afspraak maken?

 

      Stel hier uw vraag!
Stel uw vraag on-line en wij beantwoorden uw vraag spoedig.

 

      Routebeschrijving
Gebruik onze routeplanner om een bezoek te brengen aan onze praktijk in Harderwijk.

 

      Onderhoudsproducten?
Direct onderhoudsproducten bestellen? Bezoek onze webshop!

Tarieven 2018

Vanaf 1 januari 2018 is er een nieuwe prijslijst. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlands Zorg Autoriteit (NZA). Het zijn de maximale tarieven voor behandeling exclusief materiaal- en techniekkosten.

 

Wij hebben met verschillende zorgverzekeraars overeenkomsten afgesloten om voor een bepaald tarief hun verzekerden te behandelen. Daardoor is het tarief dat door ons gedeclareerd wordt afhankelijk waar u verzekerd bent. De rekening zal dan ook in de meeste gevallen direct door ons kunnen worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. De nota voor uw eigen bijdrage ontvangt u dan ook van uw zorgverzekeraar.

 

Prestaties die vallen onder implantologie worden via de implantoloog in rekening gebracht. Voor implantologie dient door de behandelaar een machtiging aangevraagd te worden en is er voor de patiënt een vaste eigen bijdrage. Deze kan per ziektekostenverzekeraar verschillen.

 

Eigen risico
Het wettelijk eigen risico (€ 385,-- voor 2018) is van toepassing op alle vergoedingen die plaatsvinden uit de basisverzekering. Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering vallen dus buiten het wettelijke eigen risico. 

 

Neem contact met ons op om de tarieven in uw situatie (afhankelijk van waar u verzekerd bent) te bespreken.